Trygg og trivelig bilhandel

Første februar startet Bryne Bil for alvor opp med salg av bruktbiler. Utvalget spenner fra rimelige småbiler til varebiler og ganske heftige biler, gjerne av den mer sportslige typen. Erik Bjørke har jobbet med bilsalg i 20 år og leder bilsalget hos Bryne Bil. Han har selv fått innrede salgslokalene, eller «bilståvå» som han foretrekker å kalle det.

Bilståvå. Erik Bjørke har selv innredet salgslokalet som er lite og intimt. Vi vil ikke ha en stor bilhall, sier han.

– Her kan folk komme og ta seg god tid til å se på bilene, og gjerne drømme seg litt bort også, selv om vi først og fremst skal være for folk flest, sier han og sikter til at Bryne Bil drives av entusiaster med stor lidenskap for biler. Han legger til at de også kan hjelpe deg å finne drømmebilen. Gjennom et stort kontaktnett kan Bryne Bil få tak i mange drømmebiler, både gamle og nye, uansett merke.

Handler du bil av Bryne Bil kan du være sikker på at bilens tilstand er godt dokumentert og garantert. Alle bilene blir sjekket og godkjent på serviceverkstedet før de blir lagt ut for salg. Og når du først har kjøpt bilen du vil ha, vil Bryne Bil også hjelpe deg å ta vare på den, enten det handler om EU-kontroll, service, reparasjoner, dekkhotell eller vedlikehold. Faktisk kan du også abonnere på bilvask i Bryne Bils vaskeautomat.

Når du vil selge bilen din, kan Bryne Bil hjelpe deg med det også.

– Vi er opptatt av at du skal slippe å bekymre deg for noe som helst som har med bilhold å gjøre. Bil skal bare være problemfritt og gildt, sier Erik Bjørke og inviterer alle til å komme innom og ta en titt.